indoor / outdoor

outdoor

indoor

Terase WPC: Soluția Ecologică pentru Amenajările Exterioare

„Tudor, de ce spui că produsele din WPC sunt eco?”

Nu o spunem noi, o spune orice comerciant de WPC, însă acest lucru este rareori și adevărat.

Cercetare online

Ce spune Google despre produsele ecologice?

Parteneriate și calitate

La WPCkraft ne-am dedicat timpul pentru a găsi parteneri europeni serioși cu tradiție în calitate.

Compoziția produselor

De ce definim produsele Terafest ca produse premium și ecologice? Compoziția profilelor din WPC – Terafest este 60% făină de lemn, 30% polietilenă pură, 10% aditivi de închegare material, proprietăți anti UV și stabilizatori.

Furnizori și calitate

Totodată, relațiile de lungă durată cu furnizorii de lemn din păduri regenerabile și utilizarea perpetuă a aceluiași tip de esență de lemn fac ca produsele Terafest să permită livrarea produselor la o calitate superioară cu fiecare comandă.

Sustenabilitate și ecologie

Totodată, polietilena provine din fabrici cu renume, iar principala proprietate din sfera „eco” este că nu eliberează nici un solvent toxic. Rețeta profilelor din WPC nu permite utilizarea unui alt tip de plastic decât cel mai bun amestec cu polietilena pură. Tipul de plastic din „wood plastic composite” are un rol extrem de important în evoluția pe termen lung a profilelor din WPC și controlează efectul de dilatație și contracție în timpul schimbărilor de sezon. Produsele uzuale au în componență policlorură de vinil, adică PVC sau polipropilenă ce provoacă rigiditate la temperaturi joase, devine casantă și posibil să se spargă la șocuri mecanice.

Informații suplimentare

[Informații despre aspecte de verificat când montezi o terasă din WPC, poți citi Aici!]

Spre deosebire de multe alte profile, fiecare piesă din ansamblul teraselor din WPC din gama Terafest provine din surse regenerabile, nu eliberează reziduri toxice sau fizice pe durata de exploatare și poate reîntra în ciclul de reciclare la finalul duratei de viață.

Standarde ecologice

Eticheta Eco la standardul European trebuie să fie un semn de încredere pentru utilizatorii finali. Astfel, sugerăm o atenție amănunțită atunci când alegi furnizorul potrivit pentru proiectul tău.

Alegerea profilului și estetica

Un profil cu rezistență mai bună la UV poate nu este cea mai bună soluție față de un profil cu o variație de dilatație minimă. Totul se reduce la soluție tehnică, stabilitate pe termen lung și gusturile ei estetice. Fiecare proiect este unic ca și formă, tăieturi și vibe.

Share

Alte Posturi