indoor / outdoor

outdoor

indoor

Riflaje living

Riflajele joaca un rol important în decorarea interioara a unui apartament. Ele pot ajuta la crearea unei atmosfere mai luminoase și mai spatioase, reflectand lumina și creand iluzia unui spatiu mai mare. În plus, riflajele pot fi folosite și pentru a atrage atenția asupra unui element specific din încapere sau pentru a imbunatați iluminarea difuza a spatiului.

Riflaje lemn

Riflajele din lemn se remarca printr-un miros plăcut și au un aspect natural și cald. Pot fi integrate cu ușurință în decorul oricărui living sau băi și pot fi folosite și ca perete despartitor. Lemnul oferă un sentiment de confort și adaugă o notă de eleganță în orice încăpere.

Riflaje WPC

Riflajele din WPC sunt ideale pentru utilizare în exterior, fiind extrem de rezistente la decolorare și nu se deformă în timp. Acestea sunt robuste și au un model tigrat într-o culoare lemnos-maronie spectaculoasă, ce adaugă o notă de eleganță oricărui spațiu exterior. Fiind ușor de instalat și întreținut, aceste riflaje sunt soluția perfectă pentru terase și grădini.