indoor / outdoor

outdoor

indoor

TERASE WPC

by premium brands

Terase WPC: Profile de terasă din WPC, alegerea ideală!

Pentru noi, modernizarea spațiilor de exterior nu se limitează doar la finisaje, ci vizează în mod esențial îmbunătățirea calității vieții. Atunci când proiectăm o terasă, ne concentrăm pe armonizarea generală a elementelor, descoperind astfel un nou limbaj al designului exterior, care promovează conviețuirea armonioasă.

decking pardoseala

Beneficiile teraselor WPC

Tehnologia patentată Strandex de peste 30 de ani, disponibilă în Romania, din inima Cehiei. Produsele stabile tridimensional cu dilatație redusă și culorile vibrante ce nu își pierd aspectul în timp, îți vor oferi siguranța de care ai nevoie în proiectele viitoare. Garanția de 25 de ani este doar un alt mod de a demonstra longevitatea profilelor premium. 

Alege WPC decking pentru terasa ta

Profilele selecționate de noi corespund tuturor cerințelor curente pentru spațiile cu rol multiplu. Avem de cele mai multe ori nevoie de un profil care nu se va zgâria într-un spațiu Horeca, un profil în categoria A sau B reacție foc pentru un sediu de birouri, un ponton cochet la margine de lac rezistent la apă sărată sau o terasă rezidențială cu durată de viață de peste 40 de ani.

Expertiza in WPC

Fiecare proiect solicită experiență în materialele WPC, metal, aluminiu, inox, chiar mase plastice pentru a garanta implementarea în orice condiții. În acest sens, oferim expertiză pentru proiecte rezistente ce vor dura o viață.

Terase WPC: Decking WPC exterior

Libertate de exprimare, o amenajare clasică în nuanțe calde, o asezonare complementară în trăirea simțită. Trebuie să știi că personalizarea produselor se face după gusturile și nevoile tale. Proiectăm fiecare profil astfel încât te asiguram că nu ai parte de pierderi. Nu rămâne decât să alegi culoare și textura parții superioare.

Cauți un WPC deck potrivit?​

Dacă te gândești la o soluție de decking WPC, iată câteva sfaturi esențiale:

Verifică compoziția materialului. Unele profile de WPC conțin PVC care poate cauza dilatări sau fisuri. Caută produse cu polietilenă de înaltă densitate pentru calitate superioară.

Deși materialele pot părea similare, diferențele sunt mari. Compoziția și montajul sunt cruciale. Asigură-te că urmezi instrucțiunile specifice producătorului, având în vedere distanța dintre rigle, drenajul și estetica.Vrem să descoperi potențialul real al WPC!