indoor / outdoor

outdoor

indoor

Profile fatada WPC Twix

În cadrul colecției Twix, se evidențiază modelul tigrat, emanând eleganță îndrăzneață și redefinind perspectivele designului. Inspirat subtil din grația animalelor sălbatice, acest model transformă orice spațiu. Adaptabil interiorului și exteriorului, modelul Twix pe suprafețe mici și mari schimbă ambientul în capodopere captivante. Fie că îl așezăm într-o sufragerie spațioasă, pe terase însorite sau în orice colț al casei, acest model adaugă prospețime și inovație.

Capabile să asigure o continuitate perfectă stilistică între spațiile interioare și exterioare, modulele colecției Twix reprezintă un element de design conceput pentru a crea învelișuri fără întreruperi, chiar și cu colțuri de 90°. Modularitatea să este proiectată pentru a conferi suprafețelor simetrie perfectă și un impact vizual fără egal.

Profile fatada WPC Twix

Twix nu se teme de efectele timpului și a factorilor atmosferici datorită tehnologiei inovatoare Ultrashield®: scutul protector din technopolimer asigură o rezistență extremă la orice tip de deteriorare estetică și structurală.

Cu o garanție de 20 de ani, colecția Twix se distinge prin metode speciale de control al procesului de dilatație, asigurând o durabilitate inegalabila. Fiecare element este încadrat într-un sistem ingenios, prevenind orice riscuri legate de dilatație. În plus, fiecare modul este protejat împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV și a apei, datorită tehnologiei avansate de înveliș protector. Astfel, indiferent de expunerea la soare sau ploaie, aspectul și structura colecției Twix rămân intacte, asta inseamna un plus de încredere în calitatea și rezistența sa.

Ele vin în 4 forme distincte: cu 5 linii, 3 linii, 2 piese cu o linie sau cu suprafață netedă.

Pentru fiecare profil există soluții speciale de finisare, iar întotdeauna vom lua în considerare deciziile finale ale arhitecților.

Avantaje

Fabricat În Uniunea Europeană

Ne mândrim cu originea materialelor EU - Italia

Suprafață incapsulata

Întreținere Redusă

Profilele Twix sunt un dintr-un material foarte durabil, având culori rezistente, care nu necesită vopsire, ceruire sau acoperire cu ulei.

Ecologic – Fără PVC

Profilele Twix nu conțin PVC și sunt 100% reciclabile.

Potrivit pentru interior și exterior

Conceput pentru a se integra cu ușurință și în mod natural în orice context exterior, conferindu-i o briză distinctivă de exclusivitate.

Gama completă de aplicații

TWIX FULL CLADDY

Dimensiuni: 13 x 142 x 3000 mm
Lungime: standard 3 și 4 m
Garantie: de până la 15 ani
Culori: TEAK — RED CEDAR — CEDAR — SNOW — ANTIQUE — WALNUT — CHARCOAL

TWIX CLADDY

Dimensiuni: 18 x 210 x 3000 mm
Lungime: standard 3 și 4 m
Garantie: de până la 15 ani
Culori: TEAK — RED CEDAR — CEDAR — SNOW — ANTIQUE — WALNUT — CHARCOAL

TWIX XL

Dimensiuni: 25 x 197 x 3000 mm
Lungime: standard 3 și 4 m
Garantie: de până la 15 ani
Culori: TEAK — RED CEDAR — CEDAR — SNOW — ANTIQUE — WALNUT — CHARCOAL

TWIX CLASSIC

Dimensiuni: 25 x 197 x 3000 mm
Lungime: standard 3 și 4 m
Garantie: de până la 15 ani
Culori: TEAK — RED CEDAR — CEDAR — SNOW — ANTIQUE — WALNUT — CHARCOAL

Întrebări Adresate Frecvent

Motivul pentru care să alegi WPC Kraft?

Fiind specializați exclusiv pe materialul WPC, am acumulat o experiență considerabilă în toate aplicațiile acestuia. Această expertiză se materializează în soluții durabile de construcție și placări efectuate corect, având în vedere aspecte precum ventilația, planeitatea, drenajul, condițiile de greutate, substructura de susținere, rezistența la UV, inclusiv selecția adecvată a profilului și a accesoriilor. În plus, la noi găsești o gamă variată de producători și modele, asigurând o coerență estetică continuă.

Primul contact

În cadrul primei discuții, vom descoperi detaliile și particularitățile proiectului tău cu WPC. Vom face schimb de fotografii, vom discuta despre soluții tehnice și ne vom asigura că vei avea profilul ideal pentru curtea ta la finalul conversației noastre. De asemenea, vom calcula meticulos necesarul de materiale pentru a preveni risipa și a-ți permite să optezi pentru modele cu lungimi personalizate pentru profilele de WPC, fără a adăuga costuri suplimentare la proiectul tău.

După primul contact

În funcție de complexitatea proiectului tău, în 3-5 zile de la confirmare, îți vom trimite o ofertă de preț generală pentru a te familiariza cu costurile generale. În baza acesteia, putem discuta despre preferințele tale estetice, dimensiunile finale, opțiunile de finisare și închideri laterale. Îți vom explica și motivul pentru care am propus aceste soluții tehnice și importanța elementelor din lucrarea ta. Nu te descuraja niciodată – ne străduim să găsim soluții pentru toată lumea.

Distribuție și montaj

Indiferent dacă ai nevoie doar de materiale sau și de servicii de montaj, trebuie să știi că avem soluții de montaj prin echipele noastre în Moldova/România.

Pentru alte regiuni, am identificat împreună cu furnizorii noștri cei mai competenți reprezentanți. Astfel, beneficiezi de garanția unui montaj corect, validat chiar de furnizorul nostru.