indoor / outdoor

outdoor

indoor

Profile fatada WPC Forest

Fațada din wpc de la Terafest reunește frumusețea și căldura lemnului cu durabilitatea materialelor compozite de înaltă performanță, într-o tehnologie care îmbină în mod armonios aceste caracteristici.
Sistemele de fatadă din placaj compozit lemn-plastic de la Terafest reprezintă o modalitate eficientă și ecologică de a gestiona umiditatea în învelișul clădirilor. 

Un element cheie îl reprezintă placajul durabil care respinge apă și adaugă o nouă estetică

Placajul compozit pentru fațade de la Terafest este răspunsul.

Profile fatada WPC Forest

Sistemul de clipsuri din oțel inoxidabil sunt compatibile pentru placajul compozit și fixează perfect panourile de fatadă. Aceste clipsuri nu doar conectează panourile și le ridică deasupra grinzilor, dar permit și circulația aerului între fatadă și grinzi, mențînând interiorul uscat și izolând apă din exterior. 

Clipsurile permit, de asemenea, panourilor să se dilate și să se contracte ușor și pot fi folosite că clipsuri de blocare pentru a controla direcția de dilatare și contracție.


Când vine vorba de opțiunile de fațade pentru pereții exteriori ai casei tale, ai mai multe alegeri de luat în considerare, inclusiv fațadele compozite verticale și cele orizontale. Placajul exterior pentru fațada din lemn-plastic Terafest oferă ambele opțiuni!

Forest Cladding

Dimensiuni: 150 x 14 mm
Lungime: 3,1 m lungime standard
Garantie: 25 de ani
Culori: CEDAR – TEAK – PALISANDER – INOX

Întrebări Adresate Frecvent

Motivul pentru care să alegi WPC Kraft?

Fiind specializați exclusiv pe materialul WPC, am acumulat o experiență considerabilă în toate aplicațiile acestuia. Această expertiză se materializează în soluții durabile de construcție și placări efectuate corect, având în vedere aspecte precum ventilația, planeitatea, drenajul, condițiile de greutate, substructura de susținere, rezistența la UV, inclusiv selecția adecvată a profilului și a accesoriilor. În plus, la noi găsești o gamă variată de producători și modele, asigurând o coerență estetică continuă.

Primul contact

În cadrul primei discuții, vom descoperi detaliile și particularitățile proiectului tău cu WPC. Vom face schimb de fotografii, vom discuta despre soluții tehnice și ne vom asigura că vei avea profilul ideal pentru curtea ta la finalul conversației noastre. De asemenea, vom calcula meticulos necesarul de materiale pentru a preveni risipa și a-ți permite să optezi pentru modele cu lungimi personalizate pentru profilele de WPC, fără a adăuga costuri suplimentare la proiectul tău.

După primul contact

În funcție de complexitatea proiectului tău, în 3-5 zile de la confirmare, îți vom trimite o ofertă de preț generală pentru a te familiariza cu costurile generale. În baza acesteia, putem discuta despre preferințele tale estetice, dimensiunile finale, opțiunile de finisare și închideri laterale. Îți vom explica și motivul pentru care am propus aceste soluții tehnice și importanța elementelor din lucrarea ta. Nu te descuraja niciodată – ne străduim să găsim soluții pentru toată lumea.

Distribuție și montaj

Indiferent dacă ai nevoie doar de materiale sau și de servicii de montaj, trebuie să știi că avem soluții de montaj prin echipele noastre în Moldova/România.

Pentru alte regiuni, am identificat împreună cu furnizorii noștri cei mai competenți reprezentanți. Astfel, beneficiezi de garanția unui montaj corect, validat chiar de furnizorul nostru.