indoor / outdoor

outdoor

indoor

Afla acum diferentele dintre terasele wpc clasic si premium

Terase clasice sau premium?

Durabilitate

Plăcile WPC premium pot fi mai durabile și mai rezistente la uzură decât cele normale. De exemplu, o placă WPC premium poate rezista la traficul pietonal intens și la expunerea la elemente fără a prezenta semne de uzură sau deteriorare. Acest lucru ar putea fi benefic pentru utilizarea pe o punte sau o terasă, unde scândurile vor fi supuse multor utilizări și condiții meteorologice potențial dure.

Aspect

Plăcile premium WPC pot avea un aspect mai realist asemănător lemnului decât cele normale. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de materiale de înaltă calitate și tehnici avansate de fabricație. De exemplu, o placă WPC premium poate avea un model de granulație naturală și variații de culoare care imită îndeaproape aspectul lemnului real. Acest lucru poate fi atrăgător pentru cei care doresc aspectul lemnului pentru spațiul lor exterior, dar fără întreținerea și întreținerea pe care le necesită lemnul adevărat. Profilele premium au de regula un paletar mult mai bogat in culori si finisaje cat si tehnologii mai moderne.

Calitate

Plăcile WPC premium pot fi realizate cu materiale de calitate superioară și procese de fabricație mai stricte, rezultând un produs general mai bun. De exemplu, o placă WPC premium poate fi realizată cu un procent mai mare de fibre de lemn și un polimer plastic mai durabil, ceea ce poate contribui la durabilitatea și performanța acesteia. Garantia de 10 ani ale profilelor lemn compozit clasic, se dubleza in cazul profilelor wpc premium, majoritatea avand o durata garantata de viata intre 20-25 de ani.

Performanta

Plăcile WPC premium pot avea caracteristici de performanță îmbunătățite, cum ar fi rezistența la decolorare, pete și zgârieturi. De exemplu, o placă WPC premium poate fi tratată cu inhibitori UV pentru a preveni decolorarea în lumina directă a soarelui sau acoperită cu un strat protector pentru a o face mai rezistentă la pete și zgârieturi. Acest lucru poate fi util în zonele cu trafic intens sau în zonele în care plăcile vor fi supuse unor condiții dure.

Cost

Plăcile WPC premium pot avea un preț mai mare decât cele normale, dar pot oferi, de asemenea, o rentabilitate mai bună a investiției pe termen lung, datorită durabilității și performanței lor îmbunătățite. De exemplu, o placă WPC premium poate fi mai scumpă în avans, dar dacă durează mai mult și necesită mai puțină întreținere decât o placă WPC normală, ar putea economisi bani pe termen lung.

În cele din urmă, decizia de a alege o placă WPC premium față de una normală va depinde de nevoile specifice și de bugetul cumpărătorului. Factori precum utilizarea prevăzută a plăcii, nivelul de uzură pe care este probabil să îl experimenteze, aspectul dorit și caracteristicile de performanță vor juca un rol în această decizie.

Share

Alte Posturi