indoor / outdoor

outdoor

indoor

UPM - WPC Piazza One

Pardoseala compozită UPM Piazza One este alegerea potrivită pentru dumneavostră dacă doriți să vă bucurați de zile frumoase de vară pe terasă. Această terasă ușor de întreținut, cu un aspect sofisticat și modern, are un aspect netulburat, potrivit pentru picioarele goale. Terasa cu aspect plăcut este, de asemenea, sigură chiar și pentru cei mici din familie. Terasa UPM Piazza One este proiectată în Finlanda și fabricată în Germania, ca toate produsele UPM.

WPC - Piazza Pro

UPM Piazza Pro oferă cea mai bună rezistență la pete și durabilitate a culorii, chiar și în cele mai dificile medii, cum ar fi piscinele publice, grătarele în aer liber și locațiile la altitudini mari. Pardoseala compozită durabilă conține 75% materiale reciclate. Această terasă care necesită puțină întreținere este fabricată în Germania și oferă o garanție de până la 20 de ani pentru utilizare comercială.

Avantaje

Aspect și senzație

Sofisticat și modern
Stilul lemnului de esență tare natural
Șapte nuanțe de culori bogate
Nu este periat și nu este potrivit pentru picioarele goale

Performanță

Garanție de până la 20 de ani pentru pete, decolorare și structură pentru uz comercial
Înveliș de înaltă performanță la 360°: neîntrerupt la nivelul canelurilor
Miez ultrarezistent: este posibilă chiar și instalarea subacvatică!

Unic și durabil

Fabricat din 75% deșeuri de plastic și hârtie reciclate după consum și după industria europeană.
100% reciclabil: non-toxic și sigur pentru familie EN71-3 Fabricat în Bruchsal, Germania

Aplicare și instalare

UPM ProFi Piazza Pro pentru uz rezidențial și comercial Instalare cu 60% mai rapidă cu sistemul UPM ProFi Click System

Profil WPC Piazza One

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Profil:plin
Culori:Nordic Ash – Silver Teak – Royal Elm – Californian Oak – Brazilian Walnut – Streaked Ebony – Red Padouk
Dimensiuni:140 x 25 mm
Lungime:4 m standard
Garantie:20 ani impotriva aschierii, ciupercilor si mucegaiului

Profil WPC Piazza Pro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Profil:plin
Culori:Nordic Ash – Silver Teak – Royal Elm – Californian Oak – Brazilian Walnut – Streaked Ebony – Red Padouk
Dimensiuni:140 x 25mm
Lungime:4 m standard
Garantie:20 ani impotriva aschierii, ciupercilor si mucegaiului

Întrebări Adresate Frecvent

Motivul pentru care să alegi WPC Kraft?

Fiind specializați exclusiv pe materialul WPC, am acumulat o experiență considerabilă în toate aplicațiile acestuia. Această expertiză se materializează în soluții durabile de construcție și placări efectuate corect, având în vedere aspecte precum ventilația, planeitatea, drenajul, condițiile de greutate, substructura de susținere, rezistența la UV, inclusiv selecția adecvată a profilului și a accesoriilor. În plus, la noi găsești o gamă variată de producători și modele, asigurând o coerență estetică continuă.

Primul contact

În cadrul primei discuții, vom descoperi detaliile și particularitățile proiectului tău cu WPC. Vom face schimb de fotografii, vom discuta despre soluții tehnice și ne vom asigura că vei avea profilul ideal pentru curtea ta la finalul conversației noastre. De asemenea, vom calcula meticulos necesarul de materiale pentru a preveni risipa și a-ți permite să optezi pentru modele cu lungimi personalizate pentru profilele de WPC, fără a adăuga costuri suplimentare la proiectul tău.

După primul contact

În funcție de complexitatea proiectului tău, în 3-5 zile de la confirmare, îți vom trimite o ofertă de preț generală pentru a te familiariza cu costurile generale. În baza acesteia, putem discuta despre preferințele tale estetice, dimensiunile finale, opțiunile de finisare și închideri laterale. Îți vom explica și motivul pentru care am propus aceste soluții tehnice și importanța elementelor din lucrarea ta. Nu te descuraja niciodată – ne străduim să găsim soluții pentru toată lumea.

Distribuție și montaj

Indiferent dacă ai nevoie doar de materiale sau și de servicii de montaj, trebuie să știi că avem soluții de montaj prin echipele noastre în Moldova/România.

Pentru alte regiuni, am identificat împreună cu furnizorii noștri cei mai competenți reprezentanți. Astfel, beneficiezi de garanția unui montaj corect, validat chiar de furnizorul nostru.