indoor / outdoor

outdoor

indoor

Timbertech - Terrain Collection

Cu o variație subtilă între plăci, precum cele găsite în lemnul din grajd sau în plăcile de lemn pentru acoperiș, aceste plăci sunt caracterizate prin modele de fibre drepte, combinate cu vârfuri în formă de catedrală, pentru a oferi un aspect autentic de lemn tăiat tradițional. Prin textura ușor pensulată cu sârmă și aspectul rustic și tonurile pământii, aceste plăci aduc un plus de eleganță oricărei terase.

Timbertech

Fabricate din polimeri de înaltă performanță și reciclate (și absolut fără fibre de lemn), terasele TimberTech sunt foarte rezistente la daunele provocate de umiditate, cum ar fi mucegaiul și mucegaiul, și nu se sparg, nu se crapă, nu se crapă, nu se coajă, nu se decojesc și nu putrezesc.
Bucurați-vă de o terasă cu o nuanță bogată timp de zeci de ani, cu o acoperire protectoare care rezistă la razele UV și la colorare.

Profil WPC Timbertech Terrain collection

Toate beneficiile terasei Forest sunt încropite în acest model Forest Plus ce oferă un plus de eleganță prin aspectul sau tigrat.

Procesul de embosare oferă profilului din lemn compozit un design asemănător lemnului exotic, fiind opțiunea preferată a celor ce își doresc cel mai bun profil disponibil pe piață.

Profil:plin
Culori:Silver maple – Brown Oak
Dimensiuni:24 x 136 x 4880
Lungime:

4.88 m standard

Garantie:50 ani impotriva aschierii, ciupercilor si mucegaiului

Avantaje

Întreținere Redusă

Nu mai șlefuiți, nu mai vopsiți și nu vă mai sigilați niciodată terasa. Este suficient să frecați și să clătiți ocazional.

O alegere mai bună pentru zonele de incendiu

Trece testele de încetinire a propagării flăcării: Clasa A de propagare a flăcării și conform cu WUI (Wildland Urban Interface).

Garanții de top în industrie

Stați liniștit știind că investiția dvs. este protejată de o garanție limitată de 50 de ani pentru decolorare și pete și de o garanție limitată pe viață pentru produs.

Versatilitatea designului

Datorită lățimii multiple și a capacităților de îndoire la cald, platforma TimberTech Advanced PVC Decking vă permite să creați un design cu adevărat unic, care să vă pună în evidență simțul stilului.

Titlu

Dimensiune:
24 x 136x 4880mm
Pret: La comanda / palet (64buc)

Întrebări Adresate Frecvent

Motivul pentru care să alegi WPC Kraft?

Fiind specializați exclusiv pe materialul WPC, am acumulat o experiență considerabilă în toate aplicațiile acestuia. Această expertiză se materializează în soluții durabile de construcție și placări efectuate corect, având în vedere aspecte precum ventilația, planeitatea, drenajul, condițiile de greutate, substructura de susținere, rezistența la UV, inclusiv selecția adecvată a profilului și a accesoriilor. În plus, la noi găsești o gamă variată de producători și modele, asigurând o coerență estetică continuă.

Primul contact

În cadrul primei discuții, vom descoperi detaliile și particularitățile proiectului tău cu WPC. Vom face schimb de fotografii, vom discuta despre soluții tehnice și ne vom asigura că vei avea profilul ideal pentru curtea ta la finalul conversației noastre. De asemenea, vom calcula meticulos necesarul de materiale pentru a preveni risipa și a-ți permite să optezi pentru modele cu lungimi personalizate pentru profilele de WPC, fără a adăuga costuri suplimentare la proiectul tău.

După primul contact

În funcție de complexitatea proiectului tău, în 3-5 zile de la confirmare, îți vom trimite o ofertă de preț generală pentru a te familiariza cu costurile generale. În baza acesteia, putem discuta despre preferințele tale estetice, dimensiunile finale, opțiunile de finisare și închideri laterale. Îți vom explica și motivul pentru care am propus aceste soluții tehnice și importanța elementelor din lucrarea ta. Nu te descuraja niciodată – ne străduim să găsim soluții pentru toată lumea.

Distribuție și montaj

Indiferent dacă ai nevoie doar de materiale sau și de servicii de montaj, trebuie să știi că avem soluții de montaj prin echipele noastre în Moldova/România.

Pentru alte regiuni, am identificat împreună cu furnizorii noștri cei mai competenți reprezentanți. Astfel, beneficiezi de garanția unui montaj corect, validat chiar de furnizorul nostru.