indoor / outdoor

outdoor

indoor

Décowood

Puterea fibrei de sticlă

Décowood este rezultatul unei formule care combină pudră de lemn, polimeri reciclați și fibră de sticlă pentru a crea un lemn compozit delicat și texturat, oferind o combinație de valori unice în ceea ce privește caracteristicile tehnice și estetice.

Rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice

Datorită utilizării fibrei de sticlă, un material folosit pe scară largă în sectoarele aeronautic și industrial datorită rezistenței mecanice dovedite, formula de fibră de sticlă care stă la baza Décowood permite crearea unui produs cu până la 40% mai rezistent și mai robust decât lemnurile compozite tradiționale.

Efect vizual și de atingere unic

Cu o textură de suprafață fin lucrată care reconstituie aspectul și senzația de lemn, Décowood creează experiența autentică a lemnului natural cu beneficiile tehnologiei WPC.

Modele Terase WPC Décowood

Profil WPC Decowood Classic

Dimensiuni: 146 x 23mm
Lungime: 2.2 m standard
Culori: STONE – SAND – TROPICAL

Profil WPC Decowood Poetto

Dimensiuni: 146 x 19 mm
Lungime: 2.9 m standard
Culori: SAND

Profil WPC Decowood Plus

Dimensiuni: 165 x 23 mm
Lungime: 2.2 m standard
Culori: STONE – SAND – TROPICAL

Întrebări Adresate Frecvent

Motivul pentru care să alegi WPC Kraft?

Fiind specializați exclusiv pe materialul WPC, am acumulat o experiență considerabilă în toate aplicațiile acestuia. Această expertiză se materializează în soluții durabile de construcție și placări efectuate corect, având în vedere aspecte precum ventilația, planeitatea, drenajul, condițiile de greutate, substructura de susținere, rezistența la UV, inclusiv selecția adecvată a profilului și a accesoriilor. În plus, la noi găsești o gamă variată de producători și modele, asigurând o coerență estetică continuă.

Primul contact

În cadrul primei discuții, vom descoperi detaliile și particularitățile proiectului tău cu WPC. Vom face schimb de fotografii, vom discuta despre soluții tehnice și ne vom asigura că vei avea profilul ideal pentru curtea ta la finalul conversației noastre. De asemenea, vom calcula meticulos necesarul de materiale pentru a preveni risipa și a-ți permite să optezi pentru modele cu lungimi personalizate pentru profilele de WPC, fără a adăuga costuri suplimentare la proiectul tău.

După primul contact

În funcție de complexitatea proiectului tău, în 3-5 zile de la confirmare, îți vom trimite o ofertă de preț generală pentru a te familiariza cu costurile generale. În baza acesteia, putem discuta despre preferințele tale estetice, dimensiunile finale, opțiunile de finisare și închideri laterale. Îți vom explica și motivul pentru care am propus aceste soluții tehnice și importanța elementelor din lucrarea ta. Nu te descuraja niciodată – ne străduim să găsim soluții pentru toată lumea.

Distribuție și montaj

Indiferent dacă ai nevoie doar de materiale sau și de servicii de montaj, trebuie să știi că avem soluții de montaj prin echipele noastre în Moldova/România.

Pentru alte regiuni, am identificat împreună cu furnizorii noștri cei mai competenți reprezentanți. Astfel, beneficiezi de garanția unui montaj corect, validat chiar de furnizorul nostru.