indoor / outdoor

outdoor

indoor

Lemn compozit
o idee excelenta pentru deck-ul tau

Atunci când vrem să alegem un profil din lemn compozit trebuie să avem în vedere și aspecte ce țin de funcționalitate, stabilitate sau estetica. Profilul pentru terasa din wpc de la Bencomp dovedește stabilitate tridimensională și culori rezistente pentru profilele de terasă.

Profilele din lemn compozit din gama Clasic sunt „prietenoase cu bugetele” proiectelor tale !

Terasa din lemn compozit care chiar rezista

Din punctul de vedere al durabilității profilele din lemn compozit se evidențiază față de lemnul tradițional prin rezistență la apă și decolorare. Montate corespunzător acestea sunt garantate să reziste cel puțîn 10 ani. Profilele din lemn compozit nu produc așchii și nici nu pot avea mucegai datorită compoziției de lemn și plastic. Recomandăm pentru fiecărui proiect profilul de terasă ideal. Îți vom explică tot-odată conform discuțiilor de ce ai nevoie de un profil plin în locul unuia celular sau de ce nu recomandăm un profil clasic in anumite situații.

O pardoseală de terasă sigură !

Lemn compozit pentru terase
o viata fara efort

Lemnul compozit nu necesită întreținere. Dacă produsele tradiționale din lemn necesitau un lung șir de tratamente anuale, costisitoare și soluții cu solvenți toxici, află că terasa din lemn compozit necesită două spălări anuale cu turbojetul pentru a păstra frumusețea inițială. Profilele din wpc au o depigmentare progresivă naturală asemănătoare lemnului, însă nu își pierd niciodată culoarea.

Profil terasa wpc

Profil:celular
Culori:gri – wenghe
Dimensiuni:140  x 21 mm
Lungime:2.4 / 4 m standard
Garantie:10 ani impotriva aschierii, ciupercilor si mucegaiului

Profil wpc terasa

Profil:celular
Culori:gri – wenghe
Dimensiuni:145 x 28 mm
Lungime:2.4 / 4 m standard
Garantie:10 ani impotriva aschierii, ciupercilor si mucegaiului

Profil lemn compozit terasa

Profil:celular
Culori:gri – wenghe
Dimensiuni:142 x 23 mm
Lungime:2.4 / 4 m standard
Garantie:10 ani impotriva aschierii, ciupercilor si mucegaiului

Produse Similare din Gama Clasic

Întrebări Adresate Frecvent

Motivul pentru care să alegi WPC Kraft?

Fiind specializați exclusiv pe materialul WPC, am acumulat o experiență considerabilă în toate aplicațiile acestuia. Această expertiză se materializează în soluții durabile de construcție și placări efectuate corect, având în vedere aspecte precum ventilația, planeitatea, drenajul, condițiile de greutate, substructura de susținere, rezistența la UV, inclusiv selecția adecvată a profilului și a accesoriilor. În plus, la noi găsești o gamă variată de producători și modele, asigurând o coerență estetică continuă.

Primul contact

În cadrul primei discuții, vom descoperi detaliile și particularitățile proiectului tău cu WPC. Vom face schimb de fotografii, vom discuta despre soluții tehnice și ne vom asigura că vei avea profilul ideal pentru curtea ta la finalul conversației noastre. De asemenea, vom calcula meticulos necesarul de materiale pentru a preveni risipa și a-ți permite să optezi pentru modele cu lungimi personalizate pentru profilele de WPC, fără a adăuga costuri suplimentare la proiectul tău.

După primul contact

În funcție de complexitatea proiectului tău, în 3-5 zile de la confirmare, îți vom trimite o ofertă de preț generală pentru a te familiariza cu costurile generale. În baza acesteia, putem discuta despre preferințele tale estetice, dimensiunile finale, opțiunile de finisare și închideri laterale. Îți vom explica și motivul pentru care am propus aceste soluții tehnice și importanța elementelor din lucrarea ta. Nu te descuraja niciodată – ne străduim să găsim soluții pentru toată lumea.

Distribuție și montaj

Indiferent dacă ai nevoie doar de materiale sau și de servicii de montaj, trebuie să știi că avem soluții de montaj prin echipele noastre în Moldova/România.

Pentru alte regiuni, am identificat împreună cu furnizorii noștri cei mai competenți reprezentanți. Astfel, beneficiezi de garanția unui montaj corect, validat chiar de furnizorul nostru.