indoor / outdoor

outdoor

indoor

Riflaje din MDF

Panourile de perete din MDF cu linii aurii, de cupru sau de argint sunt aici pentru a face o declarație, pentru a arăta glamour și a crea o nouă zonă în casa ta. Aceste produse sunt concepute pentru a atrage atenția și a aduce un aer sofisticat și elegant în orice încăpere. Fie că alegi linii aurii strălucitoare, linii de cupru bogate sau linii argintii rafinate, aceste panouri vor adăuga o notă de lux și distincție în decorul tău.

Riflaje pentru perete

Datorită prezenței liniilor aurii, de cupru sau de argint, aceste panouri de perete au capacitatea de a lumina și ilumina camera. Efectul strălucitor și sclipitor aduce o notă de vivacitate și eleganță în orice spațiu, transformându-l într-un loc plin de viață și personalitate.

Riflaje interior

Indiferent că vrei să adaugi un punct de atracție în living, să creezi o zonă specială în dormitor sau să transformi holul într-un spațiu sclipitor, panourile de perete din MDF cu linii aurii, de cupru sau de argint sunt soluția perfectă pentru a-ți îndeplini dorințele de design exclusiv și rafinat.

Riflaj insertie metalica

Dimensiune:
18 x 121 x 2800 mm
Pret: 235 lei / buc (tva inclus)
Dimensiune:
18 x 121 x 2800 mm
Pret: 235 lei / buc (tva inclus)
Dimensiune:
18 x 121 x 2800 mm
Pret: 235 lei / buc (tva inclus)
Dimensiune:
18 x 121 x 2800 mm
Pret: 235 lei / buc (tva inclus)
Dimensiune:
18 x 121 x 2800 mm
Pret: 235 lei / buc (tva inclus)
Dimensiune:
18 x 121 x 2800 mm
Pret: 235 lei / buc (tva inclus)

Întrebări Adresate Frecvent

Motivul pentru care să alegi WPC Kraft?

Fiind specializați exclusiv pe materialul WPC, am acumulat o experiență considerabilă în toate aplicațiile acestuia. Această expertiză se materializează în soluții durabile de construcție și placări efectuate corect, având în vedere aspecte precum ventilația, planeitatea, drenajul, condițiile de greutate, substructura de susținere, rezistența la UV, inclusiv selecția adecvată a profilului și a accesoriilor. În plus, la noi găsești o gamă variată de producători și modele, asigurând o coerență estetică continuă.

Primul contact

În cadrul primei discuții, vom descoperi detaliile și particularitățile proiectului tău cu WPC. Vom face schimb de fotografii, vom discuta despre soluții tehnice și ne vom asigura că vei avea profilul ideal pentru curtea ta la finalul conversației noastre. De asemenea, vom calcula meticulos necesarul de materiale pentru a preveni risipa și a-ți permite să optezi pentru modele cu lungimi personalizate pentru profilele de WPC, fără a adăuga costuri suplimentare la proiectul tău.

După primul contact

În funcție de complexitatea proiectului tău, în 3-5 zile de la confirmare, îți vom trimite o ofertă de preț generală pentru a te familiariza cu costurile generale. În baza acesteia, putem discuta despre preferințele tale estetice, dimensiunile finale, opțiunile de finisare și închideri laterale. Îți vom explica și motivul pentru care am propus aceste soluții tehnice și importanța elementelor din lucrarea ta. Nu te descuraja niciodată – ne străduim să găsim soluții pentru toată lumea.

Distribuție și montaj

Indiferent dacă ai nevoie doar de materiale sau și de servicii de montaj, trebuie să știi că avem soluții de montaj prin echipele noastre în Moldova/România.

Pentru alte regiuni, am identificat împreună cu furnizorii noștri cei mai competenți reprezentanți. Astfel, beneficiezi de garanția unui montaj corect, validat chiar de furnizorul nostru.