indoor / outdoor

outdoor

indoor

Jaluzele Venetiene pentru Exterior - Protecție solară și estetică modernă

Jaluzelele venetiene pentru exterior SkyFlow reprezintă soluții de protecție solară extrem de practice, menite să protejeze interioarele de încălzirea excesivă, asigurând totodată un confort optic corespunzător. Aceste jaluzele oferă libertatea de a regla unghiul de înclinare a lamelelor, astfel încât să poți alege gradul potrivit de întunecare și să controlezi nivelul de lumină dorit. 

Cu lamelele sale profilate estetic și elementele structurale din aluminiu, precum casetele și ghidajele, jaluzelele SkyFlow conferă fațadei un aspect modern și original. De asemenea, aceste jaluzele pot fi utilizate în cazul vitrificărilor mari, fiind potrivite atât pentru clădiri de utilitate publică, cât și pentru investiții rezidențiale. În oferta noastră găsești patru variante de jaluzele de fațadă: aplicate, încorporate și autoportante.

Descoperă gama noastră variată de jaluzele venetiene pentru exterior

Caracteristici Unice ale Jaluzelelor Venetiene SkyFlow

Jaluzelele venetiene SkyFlow se remarcă prin caracteristicile lor unice. Acestea sunt disponibile în două tipuri de știfturi: din oțel, durabile și rezistente, și din PVC, care minimizează zgomotul provocat de vânt. Lamelele jaluzelelor sunt fabricate din aluminiu profilat și pot fi alese în două forme: C și Z. Cele în formă de C, curbate în interior pe ambele părți, asigură rigiditate și rezistență la efectele vântului, putând fi rotite de la 0 la 180 de grade. 

Lamelele în formă de Z oferă o umbrire mai completă și sunt echipate cu o garnitură specială de izolare fonică. Intervalul lor de rotație poate fi cuprins între 0 și 90 de grade. Jaluzelele noastre sunt dotate cu ghidaje speciale, care au elemente de etanșare pentru reducerea zgomotului și nivelarea sunetului produs atunci când lamelele se lovesc de ghidaje.

Descoperă funcționalitatea și aspectul estetic al jaluzelelor noastre

Performanță și Estetică - Jaluzele Venetiene SkyFlow

Elementele textile ale jaluzelelor, precum scărițele și benzile, sunt realizate din poliester și sunt conservate termic, ceea ce garantează rezistența la condițiile meteorologice, întindere, frecare, precum și efectele razelor UV și apariția mucegaiului. Scărița de sfori este în formă de cifra 8 la înfășurare, asigurând o rulare lină a jaluzelelor. Poți alege între două variante de bară inferioară: întreagă și semideschisă. 

Pentru o estetică impecabilă, oferim și varianta cu jaluzele încastrate în ghidaj. Descoperă acum eleganța și funcționalitatea jaluzelelor venetiene SkyFlow, care vor aduce un plus de valoare și stil oricărei ferestre!

Modele de Jaluzele Venetiene